"Adam Lambert kommentoi Voicelle Queen-pestiä: Ymmärrän fanien vihareaktiot"

Adam Lambert kommentoi Voicelle Queen-pestiä: Ymmärrän fanien vihareaktiot
Adam Lambertilla on ensi kesänä isot saappaat täytettävänä, kun mies nähdään keikkalavoilla Queen-yhtyeen kanssa. Laulaja kertoi Voicelle ymmärtävänsä, miksi jotkut Freddie Mercury –fanit saattavat suhtautua nihkeästi tähden pestiin.
Adam Lambertille ja Queenille on bookattu tulevaksi kesäksi viisi konserttia. Laulaja myöntää jännittävänsä keikkoja, mutta odottavansa esiintymisiä innolla.
- Nuo keikat ovat iso juttu. En kuitenkaan aio täyttää Freddien saappaita, vaan tulen kyllä ihan omien kenkieni kanssa, Lambert nauraa.
- Toivottavasti siitä tulee upeaa, olen kyllä varma siitä. Kyseessä tulee ainakin olemaan kasvattava kokemus. Toki aina tulee olemaan kovia Queen-faneja, jotka saattavat vihastua. Kunnioita sitä. On kuitenkin yksi Freddie, eikä kukaan voi korvata häntä. Näillä keikoilla kunnioitetaan Freddien muistoa. Tarkoitus ei ole matkia häntä.
American Idol -kisasta jokunen vuosi sitten pinnalle noussut Lambert sanoo, että Queenin kanssa esiintyminen on ehdottomasti yksi hänen tämän astisen uransa huippuhetkistä.
- Tämä on todella siisti juttu, kohokohta. Mutta toki urani on täynnä upeita kokemuksia. Uusi Trespassing-levy on yksi sellainen. Olen saanut kokea paljon siistejä juttuja.
voice.fi: Adam Lambert kommentoi Voicelle Queen-pestiä: Ymmärrän fanien vihareaktiot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti