MTV3: Adam Lambert: Rakastan Suomea!

Adam Lambert: Rakastan Suomea!
Amerikkalainen poptähti Adam Lambert vieraili Suomessa poikaystävänsä Sauli Koskisen kanssa. Nyt Lambert paljastaakin MTV3:n haastattelussa, mistä hän Suomessa todella pitää.
Adam Lambert on pitänyt yhtä suomalaisen poikaystävänsä Sauli Koskisen kanssa jo parin vuoden ajan. Miehet ovat myös vierailleet Suomessa, ja maailmankuulun tähden kokemukset maasta ovat positiivisia.
– Minun mielestäni suomalaisten kanssa on helppo tulla toimeen. Pidän myös siitä, että suomalaiset ovat aina rehellisiä, Lambert kehuu.
Kysyttäessä miehen lempipaikkaa Suomessa mies haluaisi mainita ravintolan, mutta kertoo että suomalaisia nimiä on erittäin hankala muistaa. Pariskunta on myös käynyt kävelemässä ympäri Helsinkiä ja tutustumassa paikkoihin ainakin hieman.
"Kuinka voisin olla konsertoimatta Suomessa"
Koska pariskunta on ollut yhdessä jo hieman pidempään, on Lambertin sanavarastoon tarttunut myös ainakin muutama yleinen suomalainen sana.
– Osaan sanoa ainakin kippis ja kiitos. Sekä tietysti minä rakastan sinua, mies nauraa.
Ensi vuonna Lambertin aikaa tulee luultavasti viemään suurikokoinen maailmankiertue. Kaikille miehen suomalaisille faneille on tiedossa hyviä uutisia:
– Tiedettehän että rakastan Suomea, joten kuinka voisin olla kiertueella ja olla konsertoimatta Suomessa, Lambert huudahtaa.
MTV3: Adam Lambert: Rakastan Suomea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti