Iltalehti.fi: Adam Lambert katuvaisena kuulusteluissa: Rakastan poikaystävääni

Adam Lambert katuvaisena kuulusteluissa: Rakastan poikaystävääni

Julkisiksi tulleet asiakirjat paljastavat, mitä ravintola DTM:ssä todellisuudessa tapahtui torstai-iltana 22. joulukuuta.

SOPU Rakastavaisilla ei ollut vaatimuksia toisiaan kohtaan, vaan jouluna he jo naureskelivat asialle.

Maailmanlaajuisesti tunnettu julkkispari Sauli Koskinen ja Adam Lambert herättivät joulun alla huomiota tappelemalla helsinki-läisessä yökerhossa. Kaksikko päätyi putkaan ja poliisikuulusteluihin, mutta kahakkaa ei lähdetty viemään syyteharkintaan. Kuulusteluista kertoi ensimmäisenä eilinen 7 Päivää -lehti.
Julkisiksi tulleet asiakirjat paljastavat, mitä ravintola DTM:ssä todellisuudessa tapahtui torstai-iltana 22. joulukuuta.

Adam: Menetin muistini
”Olimme ensin syömässä ravintola Nuevossa, josta jatkoimme johonkin keskustassa sijaitsevaan baariin, en muista sen nimeä.
Lopulta vaihdoimme paikkaa ja päädyimme DTM-nimiseen baariin. (...) Jossakin vaiheessa minulta on ilmeisesti katkennut muisti.”
Poliisin kysyessä Lambert kertoo, ettei muista mitään yksityiskohtia riidasta, tappelusta, potkimisesta tai järjestyksenvalvojan väliintulosta. Lambert ilmoittaa olevansa pahoillaan tapahtuneesta ja hänen avustajansa kysyy, onko tällä jet lagia)
”On – hyvin paha sellainen. Se on myös vaikuttanut unirytmiini, joka on ollut täysin sekaisin. Sen lisäksi Suomessa on myös pimeää, mikä ei auttanut asiaa, ja minun on ollut vaikea sopeutua olosuhteisiin. Luulen sen olevan osasyy tapahtumiin.
Rakastan poikaystävääni, eikä tarkoitukseni ole aiheuttaa mitään ongelmia kenellekään. Kadun sitä, että ilta päättyi näin.”

Sauli: Tunteenpurkauksia
”Olen mennyt Adamin kanssa DTM-ravintolaan noin kello 2.00 aikaan. Meidän seurueeseemme kuului noin 25 henkilöä. Olemme olleet molemmat todella päihtyneitä, kun menimme ravintolaan.
En muista, mistä minulle ja Adamille on tullut riitaa. Olen päätynyt Adamin kanssa takahuoneen ovesta rappukäytävään. Menimme pari kerrosta ylöspäin ja meillä on ollut keskenämme perustuuppimista. Emme ole lyöneet tai potkineet toisiamme. Tapauksessa on ollut kyse tunteenpurkauksista alkoholista ja väsymyksestä johtuen.
En muista mitä on tapahtunut. En muista, kuka on raahannut minut pois sieltä ylätasanteelta. En muista muita tapahtumia.”

Niko: Adam yritti lyödä Saulia
”Huomasin, että Saulin sisko oli jossakin vaiheessa selvittämässä tilannetta Saulin kanssa. Tässä vaiheessa päätettiin kuitenkin avopuolisoni kanssa lähteä kotiin. Juuri kun olin saamassa takkini narikassa, Saulin sisko juoksi paikalle ja pyysi minua apuun.
Saavuttuani ylös näin, että Saulilla ja Adamilla oli jonkin sortin painitilanne päällä. Otettiin järjestyksenvalvojan kanssa Saulista kiinni ja lähdettiin saattamaan häntä portaita alas. (...)
Ravintolan ulkopuolella Adamin käytös oli vielä hyvin aggressiivista ja hän yritti pari kertaa lyödä Saulia.”

Sofia: Adam potkaisi minua kohti
”Olimme koko illan samassa porukassa. Lähdimme viimeiseksi DTM:ään, meillä oli siellä pieni VIP-tila. Jotakin sanallista riitaa tuli Adamin ja Saulin väliin. He menivät sitten takahuoneeseen, Saulin sisko pyysi meitä poistumaan, olimme lähdössä ravintolasta.
Sitten tuli Saulin sisko meidän perään ja pyysi apua. (...) Rappukäytävä oli aika pimeä ja näin, että Adam ja Sauli olivat pitkin pituuttaan riitelemässä. (...)
Menin halaamaan Adamia, mutta mies oli niin hysteerinen, jalka tai käsi osui minuun ja horjahdin taaksepäin kierreportaita alaspäin (noin kymmenen rappusta). Luulen, että hän potkaisi minua kohti. Mutta mielestäni potku ei ollut tahallinen. (...) Selkään tuli mustelmia ja se on vähän arka.”

Järjestyksenvalvoja ”Sauli oli ylimielinen”
Myös DTM:n järjestyksenvalvoja yritti rauhoitella riitelevää kaksikkoa, mutta hänen mukaansa tilanne ”räjähti käsiin”. Hän luonnehti tilannetta ylidramaattiseksi. Adam yritti muun muassa töniä häntä ja oli hysteerinen.
Ravintolan ulkopuolella tilanne rauhoittui hetkeksi, mutta Lambert alkoi riehua uudelleen. Sauli yritti halata Adamia, mutta Adam puolestaan yritti potkia koko ajan ”kännipotkuja”.
Poliisien tullessa Lambert oli järjestyksenvalvojan mukaan rauhallinen, mutta Koskinen käyttäytyi ylimielisesti.
Kellään riidan osapuolella ei ollut vaatimuksia toisiaan kohtaan. Koska vammoja ei juuri tullut, poliisi jätti asian sikseen sen vähäisyyden vuoksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti