como.fi: Saiko Adam Lambert erityiskohtelua Suomen poliisissa – näin meneteltiin!

Saiko Adam Lambert erityiskohtelua Suomen poliisissa – näin meneteltiin!


Ennen joulua Suomen viihdemediassa uutisoitiin laajasti Amerikan-tähti Adam Lambertin ja hänen Suomen-poikaystävänsä Sauli Koskisen välisestä miehekkäästä halailusta.


Kumpainenkin päätyi putkaan, tosin eri asemalle, ja aamulla katuvaiset rakastavaiset ilmoittivat yksissä tuumin nujakoinnin olleen vain väsymyksestä johtuvaa.

Adam ja Sauli eivät muistaneet kuulusteluissa tapahtumista juuri mitään, ja Amerikan-tähti piti yhtenä syynä käytökseensä Suomen pimeyttä ja lennosta aiheutunutta jetlagia.

Mutta kuulkaapa tätä! Adamin muisti pätki jopa niin pahanlaisesti, ettei hän muistanut edes omaa sähköpostiosoitettaan tai puhelinnumeroaan. Lehtemme haltuunsa saama kuulustelupöytäkirja todentaa, että poliisi on tyytynyt esitutkinnassa kirjaamaan Adamin yhteystietojen kohdalle vain: ”ei muista.”

Aijai, saiko jenkkitähti Suomen poliisissa erityiskohtelua? Tavallisen mattimeikäläisen kohdalla muistamattomuus ei todellakaan toimisi.

como.fi: Saiko Adam Lambert erityiskohtelua Suomen poliisissa – näin meneteltiin!

2 kommenttia:

  1. EI HYVÄÄ PÄIVÄÄ ........... -.- jos kukaan ei oo nostamassa syytteitä, eikä vammoja oo, niin silloin tutkinnasta luovutaan. oli kyseessä sitten kuka tahansa maailman tähti tai tavan kansalainen. idiootit.

    MUT ÄÄNESTÄKÄÄ ADAMIA!!!:
    http://popcrush.com/adam-lambert-vs-lana-del-rey-sound-off/

    VastaaPoista
  2. http://www.youtube.com/watch?v=v9ZVIAbDr_w&ob=av2e LET'S GET 1,000,000 views before ADAM'S BIRTHDAY JANUARY 29th!!!

    VastaaPoista