Sauli pääsi pois putkasta + tästä on kyse Adamin ja Saulin tappelussa

Sauli Koskinen vapautettiin hetki sitten Töölön Kisahallin putkasta.
Tapauksen tutkinnanjohtajan Helsingin poliisin rikoskomisario Petri Juvosen mukaan Koskista kuulusteltiin Kisahallilla ja päästettiin sen jälkeen ulos.
Koskinen oli Juvosen mukaan vähätellyt kuulusteluissa tappelua.
- Hän vähätteli asiaa. Hänellä ei ole mitään vammoja eikä vaatimuksia asiassa. Sanoi, että halailua se on ollut ja humalassa on oltu. Katsotaan, mitä Lambert sanoo, niin saadaan asia pois päivänjärjestyksestä.
Juvosen mukaan Lambertia kuulustellaan yhä Pasilassa. 

iltasanomat.fi:Sauli pääsi pois putkasta: Näin hän kommentoi asiaa poliisille

Tunnettu missi Sofia Ruusila kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille saamastaan kolhusta.
Ex-Miss Helsinki Sofia Ruusila vietti iltaa yhdessä Adam Lambertin sekä Sauli Koskisen kanssa. Mukana illanvietossa oli puoliso Niko Nousiainen.
– Vietimme iltaa heidän kanssaan, kun heille tuli keskenään riitaa. Emme kuulleet mistä oli kysymys. Menimme väliin. Yritin lohduttaa itkevää Adamia. Sitten hän huitaisi minua vahingossa, Sofia Ruusila kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.
– Adam itki ja yritin lohduttaa häntä. Hän oli liian sokissa ja hermostuneen oloinen. Sitten hän vahingossa huitaisi minua. Horjahdin. Tahallaan hän ei sitä tehnyt.
Sofia korjaa samalla aiemmin julkisuudessa esitetyt väitteet, joiden mukaan tekijä olisi ollut Sauli Koskinen.
– Kukaan ei ole minua potkinut, eikä Sauli ole suuttunut minulle. 


Suomeen saapuneet Adam Lambert ja Sauli Koskinen olivat viettämässä iltaansa helsinkiläisravintola DTM:ssä, jossa miesten välille tuli riitaa. Riitely jatkui valomerkkiin asti, jolloin riita yltyi nyrkkitappeluksi.
Tutkinnanjohtaja Petri Juvonen Helsingin poliisista kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, että Lambertin ja Koskisen riidan seurauksena tutkinnassa on neljä rikosta, joista kaksi on tavallisia pahoinpitelyjä ja kaksi lieviä pahoinpitelyjä.
– Lambert ja Koskinen olivat ensiksi tapelleet keskenään. Tähän riitaan oli mennyt sivullisia väliin, jolloin Lambert oli käynyt myös näihin väliin tulleisiin ihmisiin käsiksi, kertoo Petri Juvonen Helsingin poliisista MTV3.fin Viihdeuutisille.

mtv3.fi: Tästä on kyse Adamin ja Saulin tappelussa

Seiskan saamien tietojen mukaan tappelun syynä oli perinteinen mustasukkaisuus, johon liittyi kolmansia osapuolia. Myös runsaalla alkoholilla oli osuutta asiaan.
- Adam ei pitänyt siitä, että Sauli jutteli muiden miesten kanssa. Siitä sitten alkoi Adamin ja Saulin sanallinen riita, jonka jälkeen alkoi töniminen. Lopulta tilanne päätyi kunnon nyrkkitappeluksi. Myös sivullisia joutui keskelle kahakkaa, paikalla ollut kertoo Seiskalle.
Poliisi tutkii tapausta kahtena pahoinpitelynä sekä kahtena lievänä pahoinpitelynä.
Don't Tell Mama -homokapakka on jo pitkään ollut Saulin suosima bilepaikka Helsingissä, joten hän tuntee paikan asiakaskunnan jo vuosien takaa.

seiska.fi: Adamin ja Saulin raju nyrkkitappelu - tässä syy!

Amerikanvävymme Adam Lambert ja koto-Suomen söpistys Sauli Koskinen nujakoivat perisuomalaiseen tapaan nyrkit pystyssä homobaari DTM:ssä viime yönä. Sankarit pääsivät tapauksen johdosta yökylään poliisin huomaan.
Sauli Koskinen kuljetettiin Töölön Kisahallin selviämisasemalle ja Adam Lambert puolestaan hieman koreampaan pytinkiin Pasilan poliisilaitokselle.
Saulia säilytetään vielä toistaiseksi poliisin tiloissa Töölön Kisahallilla, mutta hänet kuskataan pian Pasilan poliisiasemalle Adam-kultaansa tapaamaan.
Seiska tavoitti tutkinnanjohtaja Petri Juvosen:
- Molemmat herrat kuulustellaan tänään Pasilan poliisiasemalla. Kyseessä oli siis perusbaarirähinä, eikä mistään sen vakavemmasta rikoksesta ole kirjattu ilmoitusta.
seiska.fi: Putkaan paiskatut Adam ja Sauli tapaavat pian poliisiasemalla!

Tutkinnanjohtaja Petri Juvonen Helsingin poliisista kertoo Radio Aallon Kovan Päivän Päivän haastattelussa, mitä miesten välillä todella tapahtui ja mikä tilanne on nyt. Entä aiheuttaako maailmanluokan pop-tähden putkaan joutuminen erityistoimenpiteitä poliisille?
iltasanomat.fi:  Tutkinnanjohtaja: Adam Lambertin ja Sauli Koskisen kuulustelut aloitettu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti