Adamilla ja Saulilla tappelu - molemmat pidätettiin

Iltalehden mukaan DTM-ravintolassa yhteistä joululomaa juhlistaneet Sauli ja Adam olisivat tapelleet.

Juuri maahan saapunut kaksikko päätti juhlistaa joululomaansa ravintola DTM:ssä. Aamuyön tunteita rakastavaisten välille syntyi suukopua. Tilanne paheni ravintolan ulkopuolella, jossa Adam Lambert ja Sauli Koskinen aloittivat perisuomalaisen nyrkkitappelun. Tappelu tapahtui aamuyöllä kello neljän aikoihin.
- Meillä on tutkinnassa juttu, jossa tämä Adam Lambert on tapellut poikaystävänsä kanssa. Tilanteeseen on puuttunut ulkopuolista henkilöä, joita Lambert on myös pahoinpidellyt. Mutta nämä pahoinpitelyt ovat lieviä, tutkinnanjohtaja Petri Juvonen Helsingin poliisista vahvistaa Iltalehdelle.
- Heidät molemmat on pidätetty, ja he ovat olleet yön putkassa, Juvonen kertoo.
- Kuulusteluja ei vielä ole aloitettu. Kuulustelujen jälkeen katsotaan, että vapautetaanko heidät ja millaiset vammat ja vaatimukset heillä on.
Tällä hetkellä Adam Lambert on Pasilan poliisiaseman putkassa, Koskinen on Töölön putkassa.
Poliisi uskoo, että kaverukset vapautuvat ennen joulun pyhiä.
- Se, että pidätettynä on julkisuuden henkilöitä, ei muuta poliisin käytäntöjä, Juvonen toteaa.
Iltalehti.fi: Raju rakkausriita kadulla


Iltalehden saamien tietojen mukaan Adam Lambertin ja Sauli Koskisen ilta oli kovin kostea.
Pariskunta aloitti illan glögi-hömssyillä sekä menivät sen jälkeen syömään. Vasta myöhään yöllä he saapuivat ravintola DTM.ään.
Kyseisessä ravintolassa oli Saulin ystäviä, myös Niko Nousiainen. Sauli ja Niko ovat molemmat entisiä BB-voittajia.
Iltalehden saamien tietojen mukaan tappelu olisi alkanut jo ravintolan sisällä.
- On siellä sisällä ollut jotain tappelua, tutkinnanjohtaja Petri Juvonen Helsingin poliisista myöntää.
Iltalehden saamien tietojen mukaan ravintolassa Sauli olisi suuttunut Niko Nousiaisen tyttöystävälle, missikisoistakin tutulle Sofia Ruusilalla. Silminnäkijähavaintojen mukaan Sofiaa oltaisiin potkaistu.
Tämän jälkeen Niko tuli puolustamaan tyttöystäväänsä, jolloin Adam Lambert puolestaan olisi lyönyt Nikoa.
BB-Niko soitti torstaina päivällä Iltalehteen ja kiisti, että hänen tyttöystävänsä Sofiaa olisi potkaistu.
Poliisi on edelleen vaitonainen illan kulusta. Sen poliisi kuitenkin myöntää, että pahoinpitelystä epäiltynä ovat edelleen Sauli Koskinen ja Adam Lambert.
- On vissiin ollut tappelua, ekaksi sisällä ja sitten tämä kadulla tapahtunut, Petri Juvonen Helsingin poliisista kertoo.
- En ihan tarkkaan tiedä tapahtumien kulkua, minulla on tässä nämä rikosilmoitustiedot, joihin kaikki perustuu. Muita nimiä en kommentoi, sillä he eivät ole varsinaisesti asianosaisia.
Iltalehti.fi: Julkkisparin raju tappelu: Kuka potkaisi ja ketä?

 Ravintolajohtaja Markku Valtanen oli saanut tiedon Adam Lambertin ja Sauli Koskisen mahdollisesta vierailusta DTM-ravintolaansa jo hyvissä ajoin.
- Olimme tehneet vierailua varten erikoisjärjestelyjä. Adamin takia olimme palkanneet erityisen turvamiehen, sekä yksi osa ravintolasta oli rajattu VIP-alueeksi, Valtanen kertoo.
- Näihin toimiin päädyttiin sen vuoksi, että halusimme antaa tähdelle rauhaa. Tietysti myös tarjoilusta pidettiin hyvää huolta, Valtanen kertoo.
 Hänen mukaansa pariskunta saapui ravintolaan varsin myöhään, eivätkä he ehtineet nauttia kovinkaan kauaan antimista ennen ravintolan sulkemisaikaa. Ravintola suljetaan aamuyöllä kello neljältä.
- On harmillista, että ravintolamme historian suurimman staran vierailu päättyy tällä tavoin. Ainahan sitä toivoisi, että ravintolastamme lähdettyään vieraille jäisi hyvä mieli, Valtanen toteaa.
Iltalehti.fi: Mittavat turvajärjestelyt


Iltalehti sai juuri äsken Helsingin poliisilta tiedon, että Adam Lambertin kuulustelut on juuri aloitettu.
- Vielä en osaa sanoa, kuinka pian hän vapautuu putkasta. Myös Sauli Koskisen kuulustelujen etenemisestä minulla ei ole tarkkaa tietoa. Enkä tässä vaiheessa halua häiritä kuulustelua tekevää tutkijaa, Petri Juvonen Helsingin poliisista kertoo.


Iltalehti.fi: Adamia kuulustellaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti