Adam Lambert puhuu dokkarissa rakkaudestaan Sauliin: "Etsin kauan rakkautta"

Adam Lambert puhuu dokkarissa rakkaudestaan Sauliin: "Etsin kauan rakkautta"Amerikkalaistähti Adam Lambert kertoo tuoreessa haastattelussa avoimesti siitä, mihin hän rakastui suomalaisessa kumppanissaan Sauli Koskisessa.

31. maaliskuuta Livillä nähtävässä haastattelussa Adam kertoo, että heti hänen ja Saulin ensitapaamisella hänelle tuli sellainen olo, että kaksikolla synkkaa todella hyvin. Adam ei ollut kokenut samanlaista tunnetta koskaan aiemmin.


- Etsin kauan rakkautta ja sellaista oikeanlaista yhteyttä toiseen ihmiseen - enkä onnistunut löytämään sitä, Adam kertoo historiastaan.


- Yritin lähestyä monia ihmisia, ja olen käynyt läpi monia sydänsuruja ja torjuntoja. Olen ollut tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joilta en saanut vastarakkautta. Se on tapahtunut minulle aivan liian monta kertaa, laulaja avautuu Livin haastattelussa.


Elämä muuttui, kun Adam saapui marraskuussa 2010 keikalle Suomeen. Sauli vietti iltaa samassa yökerhossa, johon Adam keikan jälkeen päätyi.


- Kun vihdoin tapasin Saulin, se oli todellinen sattuma ja meillä todella synkkasi.


Hän kertoo naurahtaen, että Sauli on kaikkea muuta kuin ujo suomalaismies.


- Sauli on mahtava tyyppi, jolla on paljon energiaa. Tulemme toimeen tosi hyvin ja meillä on paljon yhteistä, Adam kertoo.


- Sauli on ulospäinsuuntautunut ja sinut itsensä kanssa. Ne olivat ensimmmäisiä asioita, joihin kiinnitin Saulissa huomiota.


Suhteen alkutaipaleella parilla oli hieman kieliongelmia, mutta sekin toi suhteeseen oman lisänsä.


- Kielimuuri oli tietysti aluksi haastava, mutta se teki kaikesta kiinnostavaa ja eksoottista meille molemmille, Adam sanoo puolituntisessa Liv-dokumentissa.


Adam paljastaa olevansa hyvin onnellinen nykyisessä parisuhteessaan.


- Tuntuu, että minulla on ensimmäistä kertaa elämässäni hyvä tasapaino henkilökohtaisen elämän ja työn valillä. Rakastan sitä, ja se antaa minulle paljon voimaa, Adam kiittelee.


- Tämä on ensimmäisiä suhteitani, joka oikeasti toimii. Se, miten toisen kanssa tulee toimeen, ohittaa kansalaisuuden ja iän ja muut asiat. Uskon, että meidän suhteemme on hyvin vahvalla pohjalla.


Livin dokumentissa kuullaan myös, mitä mieltä Adam on Suomesta. Adam uskoo tulevansa Suomeen viimeistään, kun hän lähtee kiertueelle uuden Trespassing-albuminsa kappaleiden kera.
Ilta-Sanomat: Adam Lambert puhuu dokkarissa rakkaudestaan Sauliin: "Etsin kauan rakkautta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti