Sauli Koskinen esittelee tyylinsä IS:lle - ''Muutan takaisin Amerikkaan''

Sauli Koskisen persoonallista rocktyyliä kehutaan Suomessa ja ympäri maailmaa. Saulin elämässä on muutakin muutosta.

Tyylin perusrakennusaineet ovat kuitenkin melko tavalliset: farkut, Converse-tennarit ja nahkatakki.

- Käytän lähes aina farkkuja, niistä lähden rakentamaan asukokonaisuutta. Nahkarotsista on tullut tärkein vaatekappaleeni, se pitää olla aina mukana. Mielestäni kaikkien ihmisten pitäisi hankkia hyvä nahkatakki, sillä se sopii kaikille ja kaikkien asujen kanssa, Sauli toteaa.

Sauli palasi toukokuun lopussa Suomeen Amerikasta, missä hän teki Ilta-Sanomien Tutka Roadshow’ta Katri Utulan kanssa ja toimi Radio Aallon kirjeenvaihtajana. Saulin tyyliä on voitu ihastella myös ympäri maailmaa levinneissä kuvissa hänestä ja poikaystävästään, pop-tähti Adam Lambertin kanssa.

- Jenkeissä on helpompi heittäytyä ja pukeutua rohkeammin. Muoti on siellä edempänä kuin Suomessa ja ihmiset pukeutuvat pääsääntöisesti erikoisemmin, joten massasta ei erotu niin helposti, hän selittää.

Tällä hetkellä Sauli Koskinen viettää kesää Etelä-Suomessa, Helsingin ja Hyvinkään välillä reissaten. Kokonaan hän ei kuitenkaan aio jäädä Suomeen, vaan paluu rapakon taakse on edessä jo kesän aikana.

- Jatkan työtäni Radio Aallon kirjeenvaihtajana Los Angelesissa, Sauli paljastaa.

Sauli on ollut melkoisessa pyörityksessä siitä lähtien, kun ensimmäiset uutiset ja kuvat hänestä ja Adam Lambertista tulivat alkuvuodesta julkisuuteen.

- Minulle tarjottiin jopa omaa reality-ohjelmaa, jossa seurattaisiin elämääni Losissa. Voisin ehkä juontaa tosi-tv-sarjaa, mutta en ikinä enää lähtisi sellaiseen. Olen neljä vuotta sitten avannut yksityisyyteni televisiossa ja se riittää, vuoden 2007 Big Brother -kilpailun voittanut mies kertoo.

Sauli saa jatkuvasti uteluita parisuhteestaan, mutta pysyy sen suhteen vaitonaisena.

- Olen juuri perustanut julkisen sivun Facebookiin ja luonut Twitter-tilin. Niihin aion jatkossa päivittää joitain kuulumisiani. Sen verran voin sanoa, että olen tosi onnellinen, Sauli hymyilee.



Sauli Koskinen esittelee tyylinsä IS:lle - ''Muutan takaisin Amerikkaan''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti